Kinderfeestjes

Midgetgolf midgetgolfen kinderfeestje in de omgeving van het Gooi en AlmereMidgetgolfbaan De Leeuwenkuil is een waar kinderparadijs en wordt dan ook vele malen per week getrakteerd op de komst van kinderpartijtjes.

Speciaal voor kinderfeestjes (minimaal zes kinderen) zijn er verschillende leuke arrangementen samengesteld. Er is al een uitgebreid arrangement vanaf € 13,50!

Wij vragen u met het oog op de planning uw kinderfeestje van tevoren te reserveren. Mocht u het kinderfeestje onverhoopt willen annuleren dan is dit geen enkel probleem!

Door de unieke ligging aan het IJsselmeer kunt u een kinderfeestje bij ‘De Leeuwenkuil’ uitstekend combineren met het strand van Muiderberg. Het water is hier slechts 50 centimeter diep. Op mooie dagen kan er dan ook flink gespetterd worden!

Om een inschatting van de tijd en een idee van een kinderfeestje bij De Leeuwenkuil te krijgen, volgt hier een voorbeeldprogramma:

  • Bij aankomst zijn de kinderen hoogstwaarschijnlijk door het dolle heen en dus kunnen ze zich eerst in de speeltuin eens flink uitleven. Zo de kop is eraf, tijd voor de kadootjes. De jarige sluit voor 3 minuten zijn of haar ogen om zo de vriendjes en vriendinnetjes de tijd te geven de kadootjes te verstoppen. Laat de speurtocht maar beginnen! Na het uitpakken van de kadootjes volgt een korte instructie (veiligheids- en spelregels) voor het midgetgolfen. De kinderen worden in groepjes van 3 of 4 opgedeeld, waarna het echte werk kan beginnen op de 18-holes wedstrijdbaan.
  • Na alle concentratie van het golfen, is het hoog tijd om alle energie eruit te springen op de 2 trampolines. Tijdens het trampolinespringen wordt de bestelling opgenomen, zodat direct na het springen een glaasje drinken met of een patatje mayo met mini snackmix of poffertjes kan worden verorberd.
  • Tot slot wordt er nog wat geschommeld en geklommen in de speeltuin, waarna ouders en kinderen met enige tekenen van vermoeidheid, doch met een voldaan gevoel huiswaarts keren.

Dit voorbeeld programma is goed voor ongeveer 3 uur vertier. Heeft u meer tijd te besteden, bijvoorbeeld in het weekend of in de vakantie, dan is het een aanrader om een bezoek aan het aangrenzende strand van Muiderberg te brengen.

Zelf meegebrachte consumpties zijn niet toegestaan op het gehele terrein van ‘De Leeuwenkuil’.

Bel voor meer informatie of voor een reservering: 0294-262595/ 06-53818288